75 56 63 11 jbr@intec.dk
Inkjet-printer Småskrift

Inkjet-printer Småskrift

Inkjet småskriftprintere fra Paul Leibinger GmbH&Co.

Paul Leibinger GmbH & Co. KG tilbyder integrerede løsninger til industriel mærkningsteknologi og trykindustrien.
I mere end seks årtier har vi udviklet og produceret nummereringsmaskiner og inkjetprintere på vores fabrik i Sydtyskland og solgt dem i mere end 150 lande overalt i verden.

Siden grundlæggelsen har vores virksomhedsfilosofi været at fokusere på værdifulde og innovative produkter af høj kvalitet og at tilbyde toppræcision og samarbejde med vores kunder, der er et tæt partnerskab værd.

Vi måler vores egen succes med succesen fra vores forretningspartnere. Dette betyder ikke kun at skulle garantere den øverste produktkvalitet, men det kræver også, at vi tilbyder værdi, der ligger ud over industrielle standarder.

At finde innovative løsninger rettet mod markedets behov og vores kunder former, hvordan vi gør forretninger. Derudover sikrer vores internationale distributionsnet tæt nærhed og optimal service på stedet.
LEIBINGER er den partner, du kan stole på.

Vi er stolte af at sige, at vores produkter – fra udvikling til produktion – alle er fremstillet i Tyskland. Vi er lige så stolte af, at vores kvalitetsstyring er certificeret i henhold til ISO-standard 9001: 2015.

Leibinger er en familie virksomhed og ledes nu af tredje generation. Christina Leibinger og hendes far Günther Leibinger leder Paul Leibinger GmbH & Co. KG ved hjælp af moderne ledelsesmetoder.
Vores højt kvalificerede medarbejdere spiller en lige så vigtig rolle. Deres viden og dedikation er afgørende for succesen med Paul LEIBINGER.

Paul LEIBINGER beskæftiger i øjeblikket 230 fagfolk i Tuttlingen, Tyskland og yderligere 15 i datterselskabet i East Troy, Wisconsin.

Leibing logo
Småskrift inkjet-printer
Inkjet småskriftmaskine
Inkjet småskrift på flasker
Inkjet småskrift print på dåser
Inkjet småskrift på kosmetikemballage
Tryk af småskrift på blisterpakker

Ring og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer