Mærkning

Ethvert produkt skal i dag have foretaget en mærkning for at sikre fuld sporbarhed. INTEC kan rådgive Dem indenfor dette emne og give Dem et forslag til at De opfylder kravene til mærkning.

 

 
 

 

Med en fremtrædende brugerfunktion og innovative funktioner, vil MECTEC Print & Apply-standardområdet forenkle hele operationen fra oprettelse af etiket lige til at kontrollere, at en læselig etiket anvendes på dit produkt..

Med en lang række produkter og en intern udviklingsafdeling er Matthews i stand til at designe, integrere og implementere mærkningssystemer, som andre simpelthen ikke kan løse. Fra lager- og kvalitetskontrolapplikationer til lovgivningsmæssig overholdelse, branding og produkt-ID-løsning har Matthews brancheerfaring og teknisk know-how for at få jobbet gjort.

Takket være deres alsidighed, fleksibilitet og effektivitet er kontinuerlige inkjetprintere den perfekte løsning til produktmærkning. De to LEIBINGER JET3up og JET2neo inkjet printer-serier udskriver tekst, grafik og koder på en lang række materialer, herunder plast, pap, glas, metal, træ og meget mere.