VORES PROFIL

Vi forhandler og leverer udstyr til enhver form for opgave indenfor food og non food industrien samt pharma og kemisk/teknisk industri

Vi er sparringspartner når det gælder pakke løsninger og emballeringsløsninger, der bidrager til optimering af Deres produktion.

Vort produktprogram følger nøje markedets efterspørgsel og opgraderes kontinuerligt for at være på forkant med udviklingen i et marked under konstant forandring.

Vi vil sikre vore kunder de bedste produkter og den bedste service, der findes på markedet idag.

Vi gør os store anstrengelser for at sikre vore kunder den bedste løsning fra stand-alone produkter til komplette turnkey løsninger.

Vort serviceteam er dedikeret i at yde vore kunder den support og service, der sikrer optimal og driftsikker produktion samt kvalitet.

VORES MISSION

Vi forsyner erhvervslivet med udstyr, der bidrager til bedre udnyttelse af ressourcerne og optimering af indtjeningen.

Effektiviteten er afgørende for virksomhedernes konkurrenceevne. Vores opgave er at tilvejebringe redskaber til effektivisering af arbejdsgange, optimering af produktionsforløb samt forbedring af driftsøkonomien.

VORES VÆRDIER

INTEC er en forhandler og servicepartner, der i kraft af know-how og kontinuerlig nytænkning er på forkant med udviklingen uden at ændre de grundlæggende værdier.

SENESTE NYHEDER

VORES SAMARBEJDSPARTNERE